دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
خسروپناه

حوزه/ دبیر شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی با بیان اینکه باید شورای فرهنگ عمومی به قرارگاه فرهنگی هر استان تبدیل شود، گفت: وظیفه ما نسبت به دو شهر قم و مشهد مضاعف است؛ زیرا دو حرم اهل‌بیت در این شهرها وجود دارد و این دو استان باید در زمینه فضای سالم فرهنگی به‌عنوان الگوی سایر استان‌ها مطرح شوند .

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قم که روز گذشته در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با بیان اینکه ۹۰ درصد به سرانجام رسیدن کارها مربوط به بخش اجرا و ۱۰ درصد مربوط به برنامه‌ریزی است، اظهار کرد: شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی به دنبال این است که به مباحث اجرایی توجه بیشتری داشته باشد مسئله بودجه کارهای فرهنگی را با جدیت دنبال کند.

وی با بیان اینکه جبهه مردمی استان قم مجموعه فعالی است و در این استان در زمینه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث‌فرهنگی و گردشگری اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: تدبیر شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی این است که سند راهبردی نقشه مهندسی فرهنگی کشور برش استانی پیدا کند و تا الان در ۱۲ استان این اتفاق رقم خورده است.

دبیر شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی با بیان اینکه باید ذیل برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی پروژه‌های فرهنگی تعریف شود و هر نهاد و دستگاه دولتی در حوزه فعالیت خود اولویت‌بندی، برنامه‌ریزی و اجرا داشته باشد، ابراز کرد: ما در شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی بودجه کارهای فرهنگی را تعیین کردیم که این بودجه در مجلس شورای اسلامی هم به تصویب رسید و باید در هر استان باتوجه‌به طرح‌هایی که ارائه می‌شود توزیع شود.

وی با بیان اینکه باید شورای فرهنگ عمومی به قرارگاه فرهنگی هر استان تبدیل شود و جلسات منظم و راهبری داشته باشد، افزود: باید در برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی تکلیف همه دستگاه‌ها برای اجرای طرح‌ها مشخص باشد و بودجه‌ای که از محل شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی می‌آید و بودجه‌های داخل استان مشخص شود تا طرح‌ها عملیاتی شوند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خسروپناه با تأکید بر اینکه استان قم استان حساسی است و منشأ انقلاب از این استان بوده و شهدای زیادی را در مقاطع مختلف برای پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی و دفاع از حرم تقدیم کرده است، خاطرنشان کرد: نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت در کارهای فرهنگی باید پررنگ شود؛ زیرا معنی ندارد که این همه روحانی در قم وجود داشته باشند؛ ولی برخی از مساجد بدون روحانی باشند.

وی با تأکید بر اینکه در قم کارهای خوبی انجام شده و می‌شود؛ ولی کار زمین‌مانده زیاد داریم، گفت: وظیفه ما نسبت به دو شهر قم و مشهد مضاعف است؛ زیرا دو حرم اهل‌بیت در این شهرها وجود دارد و این دو استان باید در زمینه فضای سالم فرهنگی به‌عنوان الگوی سایر استان‌ها مطرح شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • مشکل ناخالصی های فرهنگی IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
    0 0
    وجود ناخالصی های فرهنگی و بیشتر شدنشان معضل مهمی است. سبک زندگی اسلامی بایستی مطمع نظر همگان باشد.